Wolis Eclipse f. 2003 Engelskt fullblod ca 170 cm 

Arbetsnamnet är Eco. Lite enklare att säga. 

Eco lilla Eco, fastnade eller rättare sagt drunknade i hans vackra kloka ögon. I övrigt var hans skick inte mycket att hurra för, dåligt musklad och förtvinade muskler och stora muskelknutor, kraftigt angripen av mugg/rasp på sitt ena bakben.

Med målmedveten omvårdnad och många samtal med veterinären och tålmodig väntan är han nu en bra bit kommen i sin läkningsprocess, lite längre tid än vad jag räknat med, men den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge.

Just nu är han Elins "skötebarn" och det är hon som gör det mesta med honom.

Det går sakta men säkert framåt med hanteringen av honom och hans ridträning, mycket "olater" som skall tränas bort och mycket nytt som skall läras in. Tyvärr har han nog tråkiga erfarenheter av de som hanterat honom innan, han blir lätt stressad om han inte riktigt förstår vad man vill att han ska göra och av nya situationer.

Eco började sin karriär som galoppör, fick en senskada som tog lång tid att läka när han var i 3-årsåldern, därefter är det höljt i dunkel vad som hänt med honom. Våra vägar korsades i juni 2011 då han kom hit för att vara här över sommaren. Men efter att ha förälskat mig i hans ögon, som numera också har en busig glimt, köpte jag honom i agusti.

Eco har också en del bestämda åsikter om hur livet skall vara och han kan klockan, vet exakt när måltiderna är, får han inte sin mat när han ska lever han rövare. I övrigt tycker han att det är jättekul att sno bl.a. mössor och vantar och sedan vägra släppa taget om dem.